maanantai 20. elokuuta 2012

Heliumin työhön paluu ja Deisin edistysaskel!

Helium on ollut melkein koko kesän herrainlomalla, muutaman kerran käynyt juoksutettavana ja laitumia vaihdettaessa käväissyt tallissa tonottamassa. Nyt jatkettiin ukon töitä, ja koska taukoa on ollut ja kentän vieressä on vielä Heliumin Iso Rakkaus Karkki on se pidetty liinan päässä. Ensimmäinen kerta loman jälkeen meni miltein kokonaan ylimääräisen energian  ulos juoksuttamiseen ja Jenna kävi orin selässä ottamassa muutamat käynti-ravi siirtymiset. Hyvin toimi kaasu sekä jarru, vaikka Heliumin ajatukset oli totaalisen muualla ja kauhea huutelu päällä koko ajan ;)


  Seuraavalla kerralla juoksutus oli vain muutaman minuutin pituinen, koska Helium hienosti jaksoi keskittyä ja tehdä siirtymiset. Jenna nousi selkään ja otettiin kaikki askellajit läpi niin, että ratsastaja hoiti käskytyksen sekä myöskin suunnan vaihdot. Itse seisoin turvamiehenä liinan päässä, mutta eipä minua siinä paljoa olisi kyllä tarvittu. Laukat ei olisi halunnut nousta, ja koska Jenna komensi raipan kanssa, tuli sieltä pieni protestipukkikin. Mutta nyt koko käsittelykerran ajan Helium oli hyvinkin keskittynyt hommiinsa eikä huudellut kaikelle mahdolliselle vaan käyttäytyi hyvinkin korrektisti. Nopeasti ne asiat taas muistuu mieleen.

Videota Heliumin loppukäynneistä:



Deisi päästettiin myös liinan päästä pois, ja teki yksinään ratsastajan kanssa kentällä hommia. Kääntyi hienosti ja jopa ravaili pitkiä sivuja. Video on vähän huono, mutta näkeehän siitä kuinka hienosti pikkutamma osaa mennä jo parkkiin ja päästää ratsastajansa selästä ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti