maanantai 26. tammikuuta 2015

Heliumin estetreenejä

Heliumilla oli ollut jonkinmoinen tauko esteissä, yritettiin miettiä että koskahan edellinen kerta olisi ollut. Ja se taitaa olla tämä:



Ainakaan ei ole mitään muistikuvaa, että tämän jälkeen olisi paljoa hypätty. Eli puolisen vuotta, pakko se on myöntää! Nyt sitten aloiteltiin hommaa taas ja pienillä esteillä mentiin. Silti huomasi että montaa hyppyä ei pystynyt ottamaan, kun Heliumilta loppui jo puhti. Edistystä kuitenkin on, vaikka ei ollakaan itse esteitä. Siitä on tullut paljon tarkempi jaloistaan, eli siis vaan roiskaise jotenkin, niin kuin se välillä tuppaa tekemään pienillä esteillä. Nyt se selkeästi katsoo missä puomi on ja nostaa itsensä esteen yli. Laukkaan on tullut paljon enemmän säätövaraa, eikä Heliumin ratkaisu ole "lisää kaasua!" vaan malttaa kerätä energistä laukkaa mistä on helppo ponnistaa yli. Jospa sitä nyt pääsisi pikkuhiljaa taas estetreeneihin kiinni ja kuntoa siihen hommaan, niin voisi vaikka estevalmennukseenkin sen viedä!






Uupuneen oloinen treenaaja hölkkäilee kivaa tahdikasta ravia loppuverryttelyksi:



Loppuun vielä video Heliumin perhe-elämästä. Videolla siis sen viimevuotinen Heikki-orivarsa, toissavuotinen Höö-risteytystammavarsa (ottolapsi. ei verisukua) sekä kantavana oleva Juulia-emäntä. Maassa on siis mehupönikkä, mitä pitää käydä välillä höpläämässä. On ne niin hauska pesue!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti